PITCH TRÆNING

Pris:

Beskrivelse:

PITCH-Træning

Er for den virksomhed, som ønsker at blive skarpere til at præsentere sin ide eller ydelser. En god pitch bringer dig tættere på potentielle partnere, investorer, kunder etc. Til PITCH-Træning fokuseres der på din evne til at præsentere og PITCH-Træning anvendes også som screeningsværktøj til et videre forløb.

Datoen oplyses snarest.

Hvordan deltager man?

Indsend din ansøgning, hvor du kort beskriver din virksomhed, herunder markeds- og vækstpotentiale, team og tilgang til at udvikle din forretning og din forretningsmodel. Læg vægt på hvordan din forretning langsigtet kan skabe flere danske arbejdspladser, og hvorvidt I har et produkt og en forretningsmodel som kan skaleres, med muligvis også et internationalt potentiale.

Ansøgningen må max fylde 1 side og sendes direkte til både drago@erhverv.kk.dk og til H83A@erhverv.kk.dk med overskriften ”Ansøgning om Pitch Træning: Københavns Erhvervshus”, senest den fredag d.15. september 2017. Husk din hjemmeside adresse og personlige kontakt oplysninger.

CONNECT Denmark og Københavns Erhvervshus vil i fællesskab vælge 4 ansøgere ud, der inviteres med til Pitch Træning.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kianoush Yazdanyar hos Københavns Erhvervshus på telefon 20480318 eller H83A@erhverv.kk.dk.


Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Dragan Milic
A27L@erhverv.kk.dk
 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.
Københavns Erhvervshus | Nyropsgade 1, 1. sal | 1602 København V. | Tlf: 33 66 33 33 | erhverv@kk.dk
© Plan2learn 3.8.21