Beskyt den gode idé

Pris:

0,- DKK

Beskrivelse:

Beskyt den gode idé

Da Graham Bell opfandt telefonen for 140 år siden, startede det hele med en idé, som i dag har udviklet sig nutidens ledningsløse mobiltelefon. Har du eller din virksomhed fået en fantastisk idé, som måske kan blive til noget stort en dag?

Så kom og blive klogere på, hvordan du kan gøre din idé til forretning, når Patent- og Varemærkestyrelsen deler ud af brugbar viden til de innovative iværksættere.

På kurset taler vi om, hvordan vi skaber vores egne idéer, hvordan vi udnytter andres idéer, og hvordan idéer kan bidrage til vækst i virksomheden.

Hvem kan deltage i kurset?
Alle, der vil vide mere om, hvordan man kan gøre idéer til forretning.

Næste skridt
Du kan efterfølgende deltage i ”Bliv klogere på innovation, patenter og varemærker”, hvor du kan få sparring fra en vejleder og andre virksomheder til at udvikle en strategi for den gode idé.

Herefter kan du overveje 1:1 sparring, hvor du får individuel vejledning og support til at udvikle en strategi for din gode idé.

Kurset præsenteres i et samarbejde mellem Patent og Varemærkestyrelsen og Industriens Fond
Tilbuddene er gratis. Du er meget velkommen til at kontakte vores partnerkonsulent Anette Tofteng. Anettes kontaktoplysninger er aba@dkpto.dk, direkte telefon 43 50 80 86.

 

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Dragan Milic
A27L@erhverv.kk.dk
Spørgsmål vedr. indhold:
Kianoush Yazdanyar (KY)
 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.
Københavns Erhvervshus | Nyropsgade 1, 1. sal | 1602 København V. | Tlf: 33 66 33 33 | erhverv@kk.dk
© Plan2learn 3.8.12.8