Grøn Forretning i restauranter & kantiner

Pris:

0 DKK
Deltagelse er gratis. Bemærk: no show fee på 500 DKK

Beskrivelse:

Onsdag d. 14. december slår Københavns Kommune, via projektet Bæredygtig Bundlinje, dørene op for en spændende formiddag med inspiration til, hvordan restauranter og storkøkkener kan arbejde med grøn omstilling i forretningen.


Vi er i en brydningstid, hvor nye begreber som lokal fødevareproduktion, cirkulær økonomi og klimavenlig mad, er kommet for at blive.

Vi har inviteret fire spændende oplægsholdere, der har udviklet forretningen med hver deres vinkel ind i den grønne omstilling. Hør hvad der fik Cock’s & Cows til at omstille til økologi og friland, gav Jesper Møller idéen til produktion på egen gård, fik Cheval Blanc til at svanemærke kantiner og hvordan Stedsans sikrer leveringssikkerhed og diversitet med et princip om lokale fødevarer.

 

OPLÆG

 • Når svanemærket er tungen på vægtskålen
  Hør Majken fortælle om indsatsen, der førte til miljøministerens pris for ’Virksomheder uden affald’ i 2015, om at have fokus på et grønnere køkken og om hvordan svanemærket kan være tungen på vægtskålen i udbud. Ved Majken A. Torpe, forretningsudvikler i Cheval Blanc
 • Clean, simple & local er Stedsans mantra
  Stedsans ønsker at sætte nye kvalitetskriterier på dagsordenen, f.eks. afslappet stemning, vitalitet, velbefindende og energiaftryk. Måltidet tilberedes af lokale, økologiske og biodynamiske råvarer. Hør Flemming fortælle om hvordan lokalt miljø og økonomi går op i en højere enhed. Ved Flemming Schiøtt Hansen, ejer af Stedsans
 • Fra jord til bord…
  Hør hvorfor frilandsgrønt fra egen gård, dyrevelfærd, lokale og sæsonbaserede råvarer og miljø- og klimahensyn er en vigtig del når Jespers udvikler forretningen for madlavning og restaurantdrift.
  Ved Jesper Møller, ejer af Toldboden, Restaurant Julian på Nationalmuseet & Copenhagen Street food
 • Troen på at være på forkant
  Daniel fortæller om hvordan et bæredygtigt køkken kan være et robust køkken. Hos Cock’s & Cows ser de økologi, dyrevelfærd og personalets miljøbevidsthed som en fremtidssikring af virksomheden. Hør hvorfor. Ved Daniel Knuttel, medstifter af Cock’s & Cows

 

MÅLGRUPPE
Uanset om du er frontrunner eller har grønne ambitioner, glæder vi os til at se dig til en spændende dag med fokus på bæredygtige forretningsmodeller.

 

YDERLIGERE INFO 

Bæredygtig Bundlinje

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tina Berg Jensen
Mobil: 6161 0520
Email: em7q@tmf.kk.dk


 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.
Københavns Erhvervshus | Nyropsgade 1, 1. sal | 1602 København V. | Tlf: 33 66 33 33 | erhverv@kk.dk
© Plan2learn 3.8.18